Den nordfynske opslagstavle

VIGTIGT: LÆS DENNE VEJLEDNING! Opslagstavlen er et åbent tilbud til alle, som ønsker at lægge et indlæg om Nordfyn eller en omtale af et nordfynsk arrangement ind på Nordfynstema. Her kan altså både debatteres nordfynske emner og omtales nordfynske arrangementer/initiativer. Følgende krav skal overholdes: En ordentlig sprogtone, ingen grove personangreb og ingen anonyme indlæg. Ved overtrædelse har webmaster ret til at slette pågældende indlæg. Når man har klikket sig ind via den blå bjælke, kan man skrive sin tekst direkte i "Skriv din tekst her". En bedre fremgangsmåde KAN være at skrive indlægget som Word-dokument, der gemmes. Derefter går man til Rediger: Marker alt. Udklipsholder. Kopier. Så uploades teksten med klik på "Sæt ind" i skrivefeltet. Hvis teksten er for lang, vil systemet ikke tage imod indlægget. Så må man dele teksten i 2 eller 3 dele, og så er det vigtigt at have gemt sit dokument!!! Når teksten er placeret, indtaster man sit navn og sin e-mailadresse. Der kan også uploades et foto, der evt. kan forsynes med en taleboble, der IKKE må fylde så meget oven over egen tekst, at den skygger for denne vejledning og betjeningsknappen!!! Det anbefales, at man ikke uploader billedfil på over 2 MB. Et billede med for høj opløsning kan blokere for, at andres indlæg kommer på "Opslagstavlen", når der er klikket på den blå knap "OK - færdig!". Stort set alle indlæg lykkes perfekt. Kun webmaster kan slette indlæg. Hvis man får problemer med eget indlæg, må man gerne kontakte redaktionen for at få hjælp, post@nordfynstema.dk, men der er ikke 24-timers service. Når indhold på ”Opslagstavlen” ikke længere er aktuelt eller relevant, slettes det af redaktionen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Carsten Jäger, d. 01-02-2016
Nu fastfryses grundskylden på Nordfyn

Nu ser vi det gode resultat af Finansforhandlingerne i efteråret, hvis man altså hører til dem, der mener, at de betaler for meget i boligskatter. Grundskylden er nemlig som en af de første sager i det nye år på dagsordenen i Folketingssalen.

Folketinget vedtager at fastfryse grundskylden efter krav fra Det Konservative Folkeparti. Beslutningen får også betydning for boligejerne i Nordfyns Kommune, som i år i gennemsnit slipper for en ellers planlagt stigning på 402 kroner.

Effekt fra årsskiftet
Det betyder, at boligejerne i år vil mærke, at de fremover ikke længere ser stigninger i deres grundskyldsregning, og det er noget, der vækker glæde hos os konservative i Nordfyns Kommune.

”Det var en stærk konservativ sejr, at vi sikrede fastfrysningen af grundskylden. Det har altid været konservativ politik at sikre tryghed for boligejerne, og vi har nu taget det første skridt i den rigtige retning. For fremtiden skal børnefamilier og pensionister ikke længere frygte uhørte stigninger i grundskylden, og det er jeg stolt af, ” udtaler Carsten Jäger, der er den nye formand for de konservative på Nordfyns.

Hjælpende hånd til boligejerne
Det var forventet, at boligejere i 73 ud af landets 98 kommuner ville opleve stigninger i grundskylden, men med finanslovsaftalen blev stigningerne aflyst.

”Når borgerne i Nordfyns Kommune ikke skal betale en ekstra regning på 402 kroner, som ellers planlagt, så betyder det først og fremmest færre bekymringer hos de arbejdsomme familier. Beløbets størrelse er i virkeligheden mindre interessant – det vigtige er det principielle i, at vi har fået stoppet skatteskruen på boligområdet, ” afslutter Carsten Jäger.

Der er allerede sendt opkrævninger på grundskyld ud her i begyndelsen af året med de planlagte stigninger på, men SKAT oplyser, at boligejerne vil blive kompenseret i årets anden opkrævning i juli.
E-mail:
Skrevet af Niels Bjarne Lund, d. 27-01-2015
Når man følger debatten i de trykte og på sociale medier, som Facebook, om planerne om at få tv programmet, TV2 på Tour til Nordfyn igen, må man ryste undrende på hovedet. Det virker lidt som om den gamle fejde mellem Otterup og Bogense er ved at bryde ud i lys lue igen. Det er som at høre kattejammeren om kommunenavnet endnu en gang.
Skal programmet laves i Bogense eller Otterup? Who cares. I hvertfald ikke jeg.
Kommunens penge kunne sagtens anvendes på fornuftigere vis, end ved at hælde dem i en reklamefinansieret tv station, for at se om man kan tiltrække et par ekstra kunder til værtsbyens forretninger. Et tiltag der i bund og grund kun beriger private aktører.
E-mail: